top of page

Over ons

Tim en Michelle-572 (1)_edited_edited.jpg

Vanuit mijn werk in de Goudse horeca ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met goede wijn. Waar ik dit meteen interessant ben gaan vinden, is de echte passie voor wijn ontstaan op de Hogere Hotelschool. Na jaren van cursussen en wijnreizen ben ik uiteindelijk vinoloog geworden.

Behalve wijn, heb ik nog een grote passie: lesgeven. Naast het Gouds Wijncollege ben ik docent op de Hogeschool Rotterdam. Dit is juist wat Gouds Wijncollege onderscheidend maakt, want kennis hebben en kennis kunnen overdragen zijn twee hele verschillende dingen.

Met de cursussen van Gouds Wijncollege kan ook jij een wijnexpert worden!

Joost van  Diest, Docent & Vinoloog.

Op 18-jarige leeftijd verhuisde ik naar Leeuwaarden waar ik in de wijnlessen van de Hogere Hotelschool voor het eerst een wijn dronk die ik echt lekker vond. 5 Jaar later gaf ik deze lessen op dezelfde Hogere Hotelschool. Dit was het eerste moment waar mijn liefde voor wijn en onderwijs samen kwamen. Naast Gouds Wijncollege, ben ik ook nog docent op het Albeda College.

Nu, met Gouds Wijncollege, vertellen Joost en ik opnieuw met veel enthousiasme over de wereld van wijn. Een gesprek dat we nooit zat zijn en een onderwerp waar we nooit over uitgeleerd raken.

Kom meer te weten over wijn met onze SDEN1, SDEN2 en SDEN3 cursussen!

Mark van Diest, Docent.

bottom of page